Partneravtaler for Økt Lønnsomhet

Vi tilbyr partneravtaler med fokus på økt lønnsomhet for våre medlemsbedrifter. Med stordriftsfordeler på forsikring, bedriftshelsetjeneste, gode innkjøpsbetingelser og lojalitetsbonus, styrker vi din virksomhet mens vi aktivt bidrar til din personlige og profesjonelle utvikling.

Frisørleverandører

L'Oréal Norge

Vårt partnerskap med L'Oréal Norge gir Hår1-medlemmer tilgang til produkter fra anerkjente merker som L'Oréal Professionnel, Kérastase, Redken, og Shu Uemura, alle kjent for deres innovasjon, kvalitet og engasjement for bærekraft. Sammen jobber vi mot en mer ansvarlig skjønnhetsindustri, med fokus på produkter som beskytter farge og bruker bærekraftig emballasje, for å fremme profesjonell skjønnhet på en bærekraftig og nyskapende måte.

Merker

Verdant

Vårt partnerskap med Verdant AS beriker Hår1-medlemmene med et nøye utvalgt sortiment av høykvalitets hårpleie- og skjønnhetsprodukter. Fra banebrytende merker som Eleven Australia til Kevin Murphy, er hver linje valgt med tanke på kvalitet, bærekraft og innovasjon. Verdant AS' engasjement for å bringe frem det beste innen skjønnhetspleie, samtidig som man tar hensyn til miljøet, resonnerer med vår visjon om ansvarlig skjønnhet.

Merker

ICON Hairspa

Vi er stolte av vårt partnerskap med ICON Hairspa AS hos Hår1. Som en ledende aktør innen hårpleieprodukter, har ICON Hairspa AS et sterkt fokus på innovasjon og kvalitet. Deres brede utvalg av produkter inkluderer velkjente merker som It's a 10, Sandstone, Fan Palm, Oway, O&M, Living Proof, Organic Hairspa, Hufs, og Manda of Scandinavia. Vi deler deres engasjement for å levere produkter av høy kvalitet og er dedikert til å jobbe sammen for å forme fremtiden for skjønnhetsbransjen.

Merker

Heidenstrøm

Gjennom mange års verdifullt partnerskap, har samarbeidet med Petter L. Heidenstrøm AS beriket Hår1-medlemmer med tilgang til premium hårpleieprodukter fra ledende merker som Noberu of Sweden, Vision Haircare, Matrix, Redken, L'Oréal Professional, og Wella Professional. Disse nøye utvalgte produktene understreker vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon i frisørbransjen.

Merker

We are one

Vårt partnerskap med We Are One gir Hår1-medlemmer eksklusiv tilgang til de banebrytende seriene fra AVEDA og Bumble and bumble. Disse merkene er kjent for sitt engasjement for bærekraft og innovasjon, tilbyr produkter som ikke bare pleier håret men også tar hensyn til miljøet. Med disse seriene kan medlemmene våre tilby kunder toppmoderne hårpleie og stylingalternativer som reflekterer de nyeste trendene og teknologiene i bransjen.

Merker

In Good Hands Co

Vårt samarbeid med In Good Hands Co. beriker Hår1-medlemmene med tilgang til en helhetlig portefølje av hår- og hudpleieprodukter av høy kvalitet. Dette inkluderer ikke bare produkter for både menn og kvinner, men også nødvendig utstyr og elegante møbler for å utruste og oppgradere enhver salong. Dette partnerskapet sikrer at våre medlemmer har alt de trenger for å drive sin virksomhet effektivt og tilby kundene en eksepsjonell serviceopplevelse.

Merker

Maria Nila

Vårt samarbeid med Maria Nila bringer Hår1-medlemmer nærmere en serie veganske og miljøvennlige hårpleieprodukter, fra et selskap med røtter i Sverige siden 1999. Maria Nila står for bærekraftig skjønnhet, noe som gjenspeiles i deres engasjement for 100% veganske produkter og CO₂-kompensert emballasje. Som et familieeid selskap med global rekkevidde, deler vi en felles visjon om å drive skjønnhetsbransjen mot en mer ansvarlig fremtid.

Merker

Pretty Good

Gjennom samarbeidet med PrettyGood AS får Hår1-medlemmer tilgang til et nøye kuratert utvalg av eksklusive og prisbelønnede produkter for frisør- og hudpleiemarkedet. PrettyGood AS legger stor vekt på faglig kunnskap, innovasjon og miljøbevissthet, med en filosofi om at kun det beste er godt nok for hud- og hårpleie. Blant de fremste merkene de distribuerer finner vi Miriam Quevedo, Noir Stockholm, og Harah Beauty, alle valgt for sin høye kvalitet og eksklusivitet.

Merker

GHD

Gjennom samarbeidet med GHD (Good Hair Day), tilbyr Hår1-medlemmer tilgang til premium hårstylingverktøy og produkter. Kjent for sin innovative teknologi og høy kvalitet, støtter GHD profesjonelle frisører og deres kunder i å oppnå enestående stylingresultater. GHDs engasjement for ytelse, sikkerhet, og design setter standarden i skjønnhetspleie, med produkter som glattetenger, krølltenger, og hårfønere som er skånsomme mot håret og gir salongverdige resultater hver gang.

Merker

Norwegian Trend

Vårt samarbeid med Norwegian Trend, lokalisert på Sørlandet, reflekterer et engasjement for kvalitet og tilgjengelighet. De tilbyr et bredt spekter av frisørrekvisita, støttende både den daglige driften og det kreative arbeidet i salonger. Samarbeidet gir våre medlemmer tilgang til nødvendige verktøy og produkter, direkte fra en anerkjent leverandør i bransjen.

Merker

Hairconcept

Vi har gleden av å samarbeide med Hairconcept AS på serien IdHair. For mer informasjon om produktseriene eller avtalevilkår, kontakt din Hår1 representant eller Hairconcept AS direkte.

Merker

La Cosmetica

Vi har gleden av å samarbeide med La Cosmetica på seriene Frøya Cosmetics, Bitchn’ Brows og PureLash. For mer informasjon om produktseriene eller avtalevilkår, kontakt din Hår1 representant eller La Cosmetica direkte.

Merker

Andre levrandøravtaler

Noba Consulting

Gjennom vårt strategiske partnerskap med Noba Consulting AS, er vi i stand til å tilby Hår1-medlemmer skreddersydde regnskapstjenester til konkurransedyktige priser. Noba Consulting, en del av Soly Group, bringer en rikdom av erfaring og ekspertise innen regnskap og rådgivning, spesielt tilpasset behovene til frisør- og skjønnhetsbransjen. Dette samarbeidet sikrer at våre medlemmer får tilgang til toppmoderne regnskapsløsninger, digitalisering av økonomiprosesser og strategisk rådgivning, alt designet for å gjøre den daglige driften enklere og mer effektiv.

Merker

KUBA Norge

Vi er stolte av å samarbeide med KUBA Norge, som leder an i den digitale transformasjonen av BHT og HMS tjenester. Dette partnerskapet er valgt med omtanke, ikke bare for deres innovative tilnærming, men også fordi de tilbyr en smart og kostnadseffektiv løsning. Gjennom KUBA Norge, tilbyr vi våre medlemmer en enklere og sikrere hverdag. Deres hel-digitale plattform betyr at alt fra opplæring til oppfølging skjer med letthet og effektivitet, slik at våre medlemmer kan fokusere på det som virkelig teller – å skape et tryggere og mer produktivt arbeidsmiljø.

Merker

Tryg Forsikring

Gjennom vårt samarbeid med Tryg Forsikring, tilbyr vi medlemmene våre tilpassede forsikringspakker spesielt utformet for frisørbransjen, til markedsledende priser. Denne avtalen gir en unik mulighet for våre medlemmer til å sikre sin virksomhet mot en rekke risikoer, med fred i sinnet og økonomisk fordel.

Merker

Front Com

Gjennom vårt partnerskap med Front Com, har Hår1-medlemmer tilgang til eksklusive tilbud på telefon- og internettjenester via Telia, Unifon og Altibox. Dette samarbeidet sikrer at våre medlemmer nyter godt av pålitelige og moderne kommunikasjonsløsninger, tilpasset deres unike behov, for å støtte deres daglige drift og vekst.

Merker

Vekstra Trondheim

Hår1 har inngått et strategisk partnerskap med Vekstra Trondheim AS for å bringe deg webbaserte økonomisystemer. Nå kan du enkelt tilgjengeliggjøre regnskapet ditt online – når som helst, hvor som helst. Automatiser bokføringen, betal regninger uten å berøre nettbanken, og reduser manuelt arbeid. Velg Vekstra Trondheim AS og opplev friheten i en forenklet økonomihåndtering.

Merker

NorEngros

Gjennom vårt partnerskap med NorEngros får Hår1-medlemmer tilgang til rabatter og tilbud på et bredt spekter av forbruksvarer og tjenester. Dette samarbeidet sikrer at våre medlemmer nyter godt av pålitelige og høykvalitets produkter som er tilpasset deres unike behov. NorEngros tilbyr alt fra kontorrekvisita og renholdsprodukter til profesjonelt kjøkkenutstyr og helseprodukter.

Merker

EasyUpdate

Gjennom vårt nære samarbeid med EasyUpdate AS, tilbyr vi Hår1-medlemmer tilpassede løsninger med attraktive priser for å forenkle hverdagsdriften. Med alt fra avanserte kassesystemer til online bookingtjenester, sikrer dette partnerskapet at våre medlemmer har tilgang til de beste verktøyene for å effektivisere arbeidsflyten og heve kundeopplevelsen.

Merker

ICON Hairspa

Pahi er en familiedrevet møbelfabrikk i Spania som er spesialisert på frisørsalonger.
Alle møbler blir laget på bestilling og valgmulighetene er uendelige. Det er også mulig å bestille måltilpassede møbler. Internt i Icon har vi egen interiørarkitekt som kan bistå med materialvalg og gode løsninger for mest mulig arealeffektiv salong. Vi gleder oss til å hjelpe akkurat deg med din salong.

Merker

Maletti

For Hår1-medlemmene representerer vårt samarbeid med Maletti Group tilgang til toppmoderne, miljøvennlige salong- og spamøbler designet i samarbeid med verdensledende designere. Dette gir medlemmene muligheten til å utstyre sine salonger med møbler som ikke bare er funksjonelle og komfortable, men også estetisk tiltalende og fremtidsrettede, reflekterende av en global visjon for skjønnhetsbransjen.

Merker

Revisjonsselskapet

Merker

BA Lighting

Merker

Digmi

Gi kunden din en mer luksuriøs opplevelse og gjør arbeidsdagen din enklere. Digmi er underholdning, inspirasjon, booking og betaling direkte i et nettbrett – skreddersydd for din salong. Gi hver kunde en ny og unik service til en lav månedlig kostnad.

Merker

HELP Forsikring

Spør advokaten først Med advokatforsikringen gjennom Hår1 kan du spare tid og penger på å spørre advokaten til råds om arbeidsrett.

Merker

Vil du vite mer, eller ta en uforpliktene prat?

Full ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan!

Takk!
Din melding er nå mottat.

Oops! Noe gikk gale.