Maria Nila bli en del av Hår1: En felles visjon om bærekraftig skjønnhet

Maria Nila bli en del av Hår1: En felles visjon om bærekraftig skjønnhetMaria Nila bli en del av Hår1: En felles visjon om bærekraftig skjønnhet
12.5.2024
Lars-Ivar Ødegaard

Utforsk det nye partnerskapet mellom Hår1 og Maria Nila som forener innovasjon og bærekraft i skjønnhetsindustrien. Startet i en garasje i Sverige, har Maria Nila vokst til en global leder innen frisørbransjen med et sterkt fokus på veganske og miljøvennlige produkter. Gjennom samarbeidet med Hår1, tilbyr Maria Nila eksklusive fordeler og tilgang til sine bærekraftige hårpleieprodukter til frisørbedrifter i Norge, fremmende en felles visjon om miljøansvar. Bli med på reisen mot en grønnere fremtid i skjønnhetspleie med Hår1 og Maria Nila.

I 1999, i en liten garasje i Sør-Sverige, begynte Wikström-familiensin reise mot å skape noe helt unikt. Inspirert av grunnleggerens tippoldemor, Maria Nila, som var dypt respektfull for både planeten og dyrene, begynte de å utvikle hårpleieprodukter som både var veganske og skånsomme mot miljøet. Fra den gang har Maria Nila vokst til å bli en ledende aktør i frisørbransjen, med tilstedeværelse i over 45 land på tre kontinenter.

 

Som en organisasjon som støtter frisørbedrifter og frisører i Norge, er vi i Hår1 stolte over å kunngjøre vårt nye samarbeid med MariaNila. Dette partnerskapet er mer enn bare en forening av to selskaper; det eren sammenslåing av felles verdier og en felles visjon om å fremme bærekraft innen skjønnhetsindustrien.

 

Maria Nila har bevist sin forpliktelse til bærekraft gjennom utviklingen av 100% veganske produkter, farge bevarende formler og bruk avCO₂-kompensert emballasje. Disse initiativene resonnerer dypt med våre egne verdier, der vi kontinuerlig ønsker å tilby våre medlemmer tilgang til de mest ansvarlige og innovative løsningene i markedet.

 

Gjennom dette partnerskapet vil vi tilby våre medlemmer eksklusive fordeler, og tilgang til Maria Nilas høykvalitetsprodukter. Dette gir en fantastisk mulighet for våre medlemmer til å utvide sitt sortiment og styrke sin praksis med bærekraftige alternativer som ikke bare tar vare på deres kunders behov, men også tar hensyn til vår planets velvære.

 

Vi ser med stor entusiasme frem til å arbeide sammen med Maria Nila. Vi tror at dette partnerskapet ikke bare vil berike vårt tilbud til medlemsbedriftene, men også fortsette å drive bransjen i en mer miljøvennlig og etisk retning. Dette er en spennende tid for oss alle, og vi inviterer dere til å bli en del av denne reisen mot en grønnere og mer bærekraftig fremtid i skjønnhetspleie.

Her kan du lese mer om Maria Nila og om du ønsker mer informasjon om samarbeidet og hva dette kan bety for deg som Hår1-medlem, ta kontakt med din distriktssjef, ta kontakt på hei@har1.no eller ring oss på +47 4000 3345

Maria Nila Produkter