Manda of Scandinavia: Fra Fortidens Mot til Fremtidens Skjønnhet

Manda of Scandinavia: Fra Fortidens Mot til Fremtidens SkjønnhetManda of Scandinavia: Fra Fortidens Mot til Fremtidens Skjønnhet
25.4.2024
Cecilie Torvik og Lars-Ivar Ødegaard

Manda of Scandinavia, en ny serie fra ICON Hairspa, ble lansert på Hår1s lederkonferanse på Grand Hotel den 8. mars. Serien kombinerer fortidens mot med fremtidens skjønnhet. Inspirert av Manda, en pionér fra 1894, styrker dette nye hårpleiemerket kvinner med produkter som feirer kvalitet, bærekraft og empowerment.

– Under Hår1s lederkonferanse i den praktfulle Rococo-salen på Grand Hotel, ble et spennende nytt hårpleie merke introdusert til verden: Manda of Scandinavia. Vi i Hår1 er stolte av å ha ICON Hairspa med oss som samarbeidspartner, noe som forsterker vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon i hårpleieindustrien.

 

Denne lanseringen handler ikke bare om å vise frem nye hårpleieprodukter; det er også en feiring av livet til Manda, en kvinne hvis historie viser hvor mye man kan oppnå med mot og viljestyrke.

 

Manda, født i 1894 i et Norge hvor kvinner hadde få rettigheter, levde et liv fullt av utfordringer, men også mange personlige seire. Hun stod opp for seg selv og formet sitt eget liv med styrke og uavhengighet.

 

Manda of Scandinavia ønsker å gi kraft til kvinner i dag gjennom sine produkter.Merket kombinerer høy kvalitet og omtanke i hver flaske, noe som hjelper tilmed å holde håret sunt og sterkt. Produktlinjen inkluderer alt fra StylingCream og Glow Mask til Luxury Oil, The Conditioner, og The Shampoo. Alle produktene er designet med tanke på miljøet og har vakre, naturlige inspirasjoner som isbreer, vann og syriner.

 

Verdienetil Manda of Scandinavia – empowerment, kvalitet, utdanning, og bærekraft – erdypt integrert i alt de gjør. Disse verdiene reflekterer Mandas liv og visjon, og gjennom sine produkter håper merket å inspirere kvinner til å ta vare på seg selv og fortelle sine egne historier.

 

Lanseringen i Rococo-salen var ikke bare en viktig begivenhet for Manda of Scandinavia, men også en påminnelse om at historiens utfordringer kan inspirere til moderne løsninger og skjønnhet. Manda of Scandinavia er mer enn bare et merke; det eren feiring av et liv fylt med mot, forandring og tidløs skjønnhet, klar til å bli en del av hver kvinnes skjønnhetsrutine.

 

Former informasjon eller for å bestille produkter, ta kontakt med din distriktssjef, eller besøk ICON Hairspa sinnettbutikk.