08
October
08
-
09:00 - 18:00
TBA

Klippekurs med David Wyke - Stavanger 8.Oktober

09:00 - 18:00
TBA
Klippekurs med David Wyke - Stavanger 8.Oktober
2.7.2024
Lars-Ivar

Klippekurs med David Wyke: The Complete Hairdresser

Klippekurs med David Wyke:
The Complete Hairdresser

Vi i Hår1 har gleden av å invitere våre medlemsbedrifter til en serie eksklusive klippekurs i samarbeid med den anerkjente David Wyke fra Escape Hairdressing. Denne spennende kursrekken, under navnet The Complete Hairdresser, vil finne sted i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim fra slutten av august til november. Dette er en unik mulighet for frisører å lære fra en av bransjens fremste eksperter og å styrke sin faglige kompetanse med både inspirasjon og nye ferdigheter.


Om The Complete Hairdresser

The Complete Hairdresser er utviklet for å gi frisører de beste forutsetningene for å lykkes i sitt yrke. Konseptet bygger på en overbevisning om at en vellykket frisør må mestre både harde og myke ferdigheter. De harde ferdighetene, som teknikk og fagkunnskap, kommer fra erfaring, opplæring og trening. De myke ferdighetene, som mellommenneskelig forståelse og emosjonell intelligens, er avgjørende for å forstå kundens behov og ønsker.

Møt David Wyke

David Wyke startet sin karriere som frisør som 16-åring i Liverpool, England. Siden da har han reist verden rundt for å utdanne frisører, jobbet med fotoshoots, TV og moteshow. David har vunnet en rekke prestisjetunge priser, inkludert Årets Frisør i Norge tre ganger og International Salon of the Year to ganger. Han har også jobbet med anerkjente magasiner som Vogue, Dazed & Confused og Elle.

I 1998 åpnet David sin første salong i partnerskap med Toni & Guy i Oslo. I 2017 startet han Escape Hairdressing, som raskt har opparbeidet seg et godt rykte for faglig dyktighet og innovasjon.

Kursprogram

Vi ser en rask skifte i trendene etter en lang periode med mye balayage og rette linjer. Nå beveger vi oss inn i en tid hvor layering, disconnections og undercuts teknikker blir stadig viktigere. Våre kurs er derfor nøye utformet for å fokusere på disse teknikkene.


09:00 - 11:45 Del 1: Avanserte teknikker


Dette kurset fokuserer på avanserte teknikker. Disse sofistikerte teknikkene krever presisjon og er ideelle for å skape dristige, moderne frisyrer. Deltakerne vil lære hvordan man kombinerer forskjellige teknikker på en kreativ måte.

  • 09:00 - 09:30: Introduksjon og presentasjon av avanserte teknikker
  • 09:30 - 11:15: Praktisk arbeid på dukkehoder
  • 11:15 - 11:45: Oppsummering og Q&A

11:45 - 12:30 Lunsjpause


12:30 - 15:15 Del 2: Layering teknikker


Dette kurset gir en detaljert gjennomgang av seks forskjellige layering-mønstre, med fokus på å skape dybde og bevegelse i frisyrer. Layering er en avgjørende ferdighet for å tilpasse stiler til enhver hårtype, inkludert krøllete og bølgete hår.

  • 12:30 - 13:00: Introduksjon til layering teknikker
  • 13:00 - 14:45: Praktisk arbeid på dukkehoder
  • 14:45 - 15:15: Oppsummering og Q&A


15:30 - 18:00 Del 3: Disconnections og undercuts


Dette avanserte kurset fokuserer på disconnections og undercuts. Disse sofistikerte teknikkene krever presisjon og er ideelle for å skape dristige, moderne frisyrer. Kurset gir deltakerne muligheten til å lære hvordan man kombinerer forskjellige teknikker på en kreativ måte.

  • 15:30 - 16:00: Introduksjon og presentasjon av avanserte teknikker
  • 16:00 - 17:45: Praktisk arbeid på dukkehoder
  • 17:45 - 18:00: Oppsummering og Q&A

Meld deg på i dag!

Dette er en unik sjanse til å lære fra en av de beste i bransjen. Ikke bare vil du få innsikt i avanserte teknikker og trender, men du vil også utvikle de mellommenneskelige ferdighetene som er avgjørende for å lykkes som frisør. Vi håper å se deg på et av kursene og gleder oss til å bidra til din profesjonelle utvikling!

Ikke gå glipp av denne muligheten til å ta karrieren din til nye høyder med The Complete Hairdresser! Bli med oss på denne inspirerende reisen, og la oss sammen skape fremtidens frisørkunst sammen!


Pris 3450kr ink. bevertning gjennom dagen, lunsj og utstyr - Ta med egne sakser